Hoezo Vrouw Met Hond Kalender?

EEN MOOIE VROUW AAN DE MUUR, WIE WIL DAT NU NIET?

Natuurlijk zijn de vrouwen die voor deze kalender geposeerd hebben geweldig. En mooi.

Maar het gaat eigenlijk om de honden. Jaaaa, hier wat meer uitleg:

HET DOEL:
Het kleine, maar gezellige, huiselijke Dierenasiel Sliedrecht is initiatiefnemer van het kalenderproject.

Dierenasielen, opvangcentra, en dierenambulances kunnen een extra centje goed gebruiken. 
De onkosten van de opvang van dieren zijn niet gering. Er wordt daarentegen wèl heel belangrijk werk verricht. Hier mag wel wat meer aandacht op gevestigd worden in onze maatschappij. Ook willen we de mensen die een dier willen aanschaffen naar een dierenasiel toe krijgen. Naast geld voor de dieren inzamelen is promotie van asieldier en asielen een belangrijk doel.. Nog een doel van dit project is dat we het publiek laten zien dat asielen geen vijanden of concurrenten zijn van elkaar en dat zij de handen in elkaar steken om verder te komen en dingen te bereiken. In 2014 is gestart met de productie van de eerste ‘Man Met Kat Kalender’. De Man Met Kat Kalender 2015 bleek een daverend succes en de tweede editie volgde: de Man Met Kat Kalender 2016. We konden er op wachten… Van alle kanten kwam de vraag: “Wanneer komt de vrouwelijke versie uit?” We konden er dus gewoon niet onderuit. Dierenasiel Crailo uit Hilversum kwam met het idee om een Vrouw Met Hond Kalender uit te brengen.

Zo gezegd zo gedaan dus.

KENMERKEN VAN DE KALENDER
Iedereen die er aan meewerkt doet het gratis. Modellen, fotografe, de locaties enz. enz.

De twee fotografen die belangeloos hebben meegewerkt aan het project zijn Inge Smulders (www.sowow.nl) en Nathalie Leeuwis (www.animafelis-dierenfotografie.nl
Er worden (ex)asielkatten en (ex)asielhonden gebruikt. 
Het thema en concept van de kalender staat geregistreerd op naam van Ginet Balistreri.

De modellen zijn deels beroepsmodellen, deels amateurmodellen en een deel zonder modellenervaring. Ook wat betreft de modellen streven we naar diversiteit, verschillende type mannen en vrouwen, verschillende leeftijden.
Vanaf de tweede editie hebben ook BN-ers meegedaan, o.a. Carlo Boszhard en Mark v.d. Molen van radio 3Fm.
Er worden sponsoren en adverteerders gezocht voor de onkosten, drukkosten en verpakkingskosten. Deze kosten behelzen duizenden euro's die de asielvrijwilligers niet zelf kunnen betalen. 
Zonder sponsoren en adverteerders kan de kalender niet gemaakt worden. Heel belangrijk dus dat die er komen.

NIET ALLEEN GEWOON EEN LEUK PROJECT MAAR OOK ENORM POPULAIR BIJ EEN GROOT PUBLIEK!

De Man Met Kat Kalender is al ongelooflijk veel in de media ter sprake geweest, bij RTL4, Jeugdjournaal, Radio 3FM, AD, Telegraaf, LINDA, Hart voor Dieren, Majesteit en nog veel meer....
Mede door de hoeveelheid media-aandacht en de medewerking van BN-ers verwachten we dat de Vrouw Met Hond Kalender minstens net zo’n groot succes zal gaan worden.

De kalender wordt fullcolour gedrukt op milieuvriendelijk papier. Dichtgeklapt is de kalender het formaat A4 liggend, opengeklapt dus A3 staand. Er is ruimte om bij de dagen notities te schrijven. Elke kalender is netjes in plastic gesealed.

WAT KOST’IE?

€ 15,- excl. evt. verpakkings- en verzendkosten.

Alle dierenorganisaties die ook daadwerkelijk dieren helpen aan een nieuwe toekomst, dus asielen, ambulances en overige opvang, mogen de kalender voor € 5,- per stuk inkopen en de € 10,- winst houden voor de hulp aan dieren.

Op de website worden de asielen, opvangs en ambulances vermeld die verkooppunt zijn. De keus is aan de koper welke organisaties zij willen steunen met de kalender.

Like ook onze Facebookpagina: 

www.facebook.com/vrouwmethondkalender

www.facebook.com/manmetkatkalender